Brigitte Pastramă, înșelată cu mii de euro în „orașul milionarilor”: „N-am înțeles sistemul ăsta de mincinoși”

 

Bruneta a vrut casă în Dubai, dar a rămas cu avansul dat de mai bine de un an. Cum a fost țepuită soția lui Florin Pastramă în paradisul milionarilor.

 

În ultimii ani a ajuns un trend pentru vedetele din România să-și cumpere proprietăți în Dubai, aspect văzut fie ca o investiție pe termen lung, fie ca o afacere – închirierea acestor locuințe, fie pus și simplu ca o vilă în care să trăiască. Briggite Pastramă s-a alăturat acestei mode și, în urmă cu un an, a început demersurile pentru achiziționarea unei locuințe în Orașul Milionarilor.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, diva a povestit calvarul prin care a trecut în acest demers. A văzut vila, i-a plăcut, a negociat prețul și, pentru a fi sigură că nu va fi vândută unui alt client, a plătit și un avans de 5.000 de euro. Numai că firma de imobiliare respectivă nu a mai ținut cont de negocierile inițiale și a anunțat-o că prețul vilei a explodat, crescând cu încă 40.000 de euro. Briggite Pastramă a considerat inacceptabilă noua ofertă și a renunțat la cumpărarea locuinței. Ei bine, de atunci se luptă să recupereze avansul dat.

 

”Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro.

M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei, iar eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă pentru Spynews.ro.

 

Vedeta trage speranțe că va primi banii înapoi. Mai ales că la ultimul desant în Dubai, cei cu care a negociat i-au arătat că ar fi făcut transferul celor 5.000 de euro, însă banii nu au ajuns pentru moment în contul femeii de afaceri. ”N-am mai luat-o, m-au păcălit că-mi dau banii și nu mi i-au mai dat. Acum au zis că o să mi dea, încă n-au intrat la mine în cont, dar sper să nu mă mintă. Mi-au arătat cu POS-ul că mi-au făcut transfer, alea alea, n-am înțeles sistemul ăsta de mincinoși. Îți dai seama, s-au folosit de banii mei atâta timp. N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla, dar se pare că peste tot sunt escroci”, a mai afirmat Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest