Brigitte Pastramă îşi ia casă de 400.000 de mii de euro, în Dubai

 

Brigitte Pastramă nu mai ține cont de nicio limită, când vine vorba de plăcerile personale. Fosta soție a lui Ilie Năstase trăiește o viață de lux și pare că se află în cea mai bună perioadă din viața sa. Bruneta și-a cumpărat de curând o vilă de lux în Dubai, dar și un bolid electric, suma alocată ambelor investiții fiind una uriașă. Mai mult, se pare că aceasta a optat pentru a achita totul cash, nu în rate, după cum procedează foarte mulți oameni obișuiți.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit click. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest