Bruja s-a temut de proba cu electroșocuri și a vrut să o evite: „Nu mai pot să mă controlez”

 

Pe Drumul Aurului, concurenta a refuzat inițial proba cu electroșocuri. Cum a reacționat coechipierul ei de la America Express, Pufeh.

 

Bruja a refuzat la început să-i fie aplicate electroșocuri de către localnici, riscând astfel ca echipa din care face parte, alături de Pufeh, să fie penalizată. Concurenta a căutat o grămadă de motive. Inițial a vrut să mintă că e gravidă, apoi a susținut că are probleme cu inima.

 

„Nu pot. Sunt gravidă. Sunt însărcinată, domnule. Pot să mor. Nu mai vreau, deci nu mai vreau. Du-te de aici. Acum plec pe jos în România! (...) Am ieșit afară, nu știam cum să alerg, să nu mai văd așa ceva în viața mea. Îmi vibrează și acum. Deci, nu mai pot. Nu mai pot să mă controlez. Plec acasă pe jos și gata. Zi-le că am probleme cu inima, ia-mi tensiunea. Eu am tensiunea nașpa și am chemat doctorul. Niciodată nu mi-am dorit să am tensiune în viața asta. Mi-a zis că am tensiunea 11 cu 6”, a spus Bruja.

 

Pufeh s-a distrat copios pe seama ezitărilor coechipierei lui. „Eu cred că erai în stare să o mituiești cu tot ce aveai în ghiozdan, doar să nu faci”, a spus influencerul. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar Bruja a acceptat să ducă la bun sfârșit proba.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest