Cadoul special pe care l-a primit Sofia Vicoveanca de la fiul ei

 

Sofia Vicoveanca poate spune că se mândrește cu băiatul ei, Vlad Micu, și asta pentru că acesta este foarte atent cu ea și mereu face gesturi cu adevărat emoționante, pentru ca ei să îi fie bine. Iată ce cadou a primit cântăreața de muzică populară din partea lui!

„Băiatul meu m-a luat în vacanță, sinceră să fiu. Mergem pe 3, cu băiatul și cu nepoata cea mică în Bali, în Indonesia. Nu am fost, de-aia m-am și prins în horă. Am fost în Kenya și în alte locuri, dar aici nu. Au ales Vlad și nepoțica mea și mă duc pentru că mai văd și eu lume”, a mărturisit artista.

De asemenea, cântăreața de muzică populară a mai spus că nu avea cum să refuze un astfel de cadou. Ei i se pare foarte interesant că merge în Bali, pentru că nu a fost niciodată acolo.

„Pe mine mă interesează în primul rând de căldură, de cum este clima. Acum este perioada ploilor, dar vom prinde timpuri și mai bune. Vacanța în Bali a fost cadou de la băiat. Puteam să refuz așa ceva? Nici el nu refuză de la mine. E interesant, pentru că nu am fost acolo și e bine de văzut, ca să știm cum e. Nu știu dacă o să fie timp de plajă”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest