Calvarul prin care a trecut fosta iubită a lui Fuego: „M-ar fi afectat mai tare dacă mi-ar fi spus…”

 

Ana-Maria Ciauşu a făcut o serie de mărturii cutremurătoare despre lupta pe care a dus-o cu o boală nemiloasă.

 

La începutul anilor 2000, Ana Maria Ciaușu și Fuego au format un cuplu. Părea că iubirea lor este indestructibilă, dar după patru ani cei doi au ajuns la despărțire, concentrându-se fiecare pe carierele proprii. Astfel, Fuego pe cea artistică, în vreme ce fosta lui iubită a mers pe cariera politică, fiind, acum, subprefect al județului Olt.

 

În urmă cu aproape un an, Ana Maria Ciaușu a primit o veste trăznet: are cancer la sân. Modul în care i s-a prezentat situația, chiar dacă se dusese la un control de rutină, a panicat-o pe politician. „Am efectuat mamografia, medicul a avut o faţă când a ieşit... Şi mi-am dat seama, fără să-mi spună, că e cancer. M-a impactat faptul că nu a discutat şi a zis doar – «mergeţi la specialist» – ceva de genul acesta. M-a afectat mai tare decât dacă mi-ar fi spus – «ştiţi, ceea ce vedeţi aici este o suspiciune de cancer» - , pentru că în imagistică este suspiciune, nu diagnostic. Faptul că el a reacţionat cumva, cunoscându-mă şi părându-i rău, probabil, pe mine m-a topit. Am crezut că a văzut ceva acolo şi că este ultima fază“, povestește Ana-Maria potrivit adevarul.ro.

 

Bătălia cu boala a fost nemiloasă. Astfel, Ana Maria a trebuit să facă două operații la distanță de un an. În vara lui 2021 a suferit o intervenție de mastectomie bilaterală. Rezultatul biopsiei arăta că: “a fost un cancer în stadiul II B, o invazie accelerată şi necontrolată. „Asta m-a zdruncinat din nou un pic, până când am ajuns la oncolog, pentru că acesta este următorul pas. Sunt situaţii în care, dacă se confirmă cancerul într-un stadiu avansat, nu se operează. Se face întâi chimioterapie, radioterapie, ce recomandă oncologul“, a spus Ana-Maria Ciaușu.

 

La un an distanță, a suferit o nouă intervenție, în termeni medicali: limfadenectomie axilară dreaptă. „Am scos 13 ganglioni, care din fericire erau doar inflamaţi, nu au fost invadaţi. Chiar şi anumiţi medici m-au întrebat de ce nu am operat de la început şi gaglionii, iar răspunsul este – pentru că nu a fost cazul, suspiciunea a fost la început de un cancer zero.”, a povestit Ana Maria Ciaușu pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest