Calvarul trăit de Vladimir Drăghia: „Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital”

 

Alegra, fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia, a fost dusă de urgență la spital, unde a fost diagnosticată cu septicemie. Soția lui Drăghia, Alice Cavaleru a născut în urmă cu o lună, iar acum a povestit prin ce moment e dificile a trecut cu micuța.

Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în septembrie, aceștia având și o fetiță mai mare. La naștere, mezina era perfect sănătoasă, dar din păcate acum a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza septicemiei.

Alice Cavaleru a povestit pe contul personal de Instagram despre perioada de groază prin care a trecut alături de familia ei. Cea mică a avut nevoie de administrarea unor antibiotice timp de două săptămâni, fiind internată în spital în tot acest timp.

‘Viața reală de mamă nu e ca pe Instagram, doar cu poze frumoase și multe inimioare. Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am prefera s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv. .(…)Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.”, a scris soția lui Vladimir Drăghia într-o postare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest