Care e starea Mioarei Roman, după ce a căzut și s-a izbit cu capul de pământ! Oara Roman a mărturisit: „Nu vă puteți imagina…”

 

Mama Oanei Roman a suferit un accident groaznic chiar la clinica la care este internată. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Petre Roman.

 

În ultima perioadă, Mioara Roman își petrece viața mai mult prin spitale decât acasă. Vârsta înaintată și problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Iar ultima întâmplare, pe care Oana Roman a povestit-o în exclusivitate la Antena Stars, când mama sa a căzut și s-a izbit cu capul de pământ i-au făcut pe membrii familiei să se îngrijoreze.

 

Oana Roman a revenit cu noi vești asupra stării de sănătate a mamei sale, spunând că aceasta s-a recuperate în mod miraculos. „Am fost la mama astăzi și vă spun sincer că am trăit o minune pentru că sâmbătă când am fost la ea eu eram foarte îngirjorată de faptul că o să se recupereze foarte greu și că nu vom reuși să o mobilizăm și să meargă, iar astăzi când am fost fusese afară în curte, fusese la masă, s-a mobilizat extraordinar pentru că cei de la centru m-au ajutat cu o infirmieră care să stea permanent cu ea și s-a recuperat extraordinar”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Vedeta le-a mulțumit celor din personalul medical pentru modul în care au avut grijă de cea care i-a dat viață. ”Sunt atât de fericită că nu vă puteți imagina că mama se recuperează extraordinar, am găsit-o stând pe fotoliu, era bine. Vreau să le mulțumesc mult acestor oamenii că au avut grijă de ea și doamne ajută să fie tot așa în continuare”, a mai zis Oana Roman pe rețele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest