Care este secretul unui păr frumos, mai bogat și sănătos?

 
+4 click pentru
galerie

Fără îndoială, secretul unui păr de top este să-l îngrijești cu produse care au îngrediente de înaltă calitate. Prin urmare, dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul părului este timpul să investești în produse de brand care hrănesc părul, combat căderea acestuia, hidratează, întăresc rezistența firelor și rădăcinilor, optimizează pH-ul, previn decolorarea și degradarea părului.

Multe dintre noile produse de îngrijire a părului, care provin de la branduri renumite în întreaga lume, au prețuri accesibile dacă sunt achiziționate de pe Notino.ro. Acestea au vitamine și nutrienți cu proprietăți benefice pentru scalp și păr. Prin folosirea lor se obțin multe avantaje:

- Se revitalizează părul

- Se luptă împotriva efectului nociv al radicalilor liberi, ce pot deteriora cuticula părului

- Se protejează nuanța de culoare a părului

- Părul devine mai frumos și mai strălucitor.

Produsele de la cele mai populare branduri (cum ar fi L'Oréal Professionnel, TIGI, Goldwell, Kerastase, Dior, Matrix) sunt excelente pentru combaterea căderii părului și menținerea sănătății podoabei capilare. Acestea includ șampoane, balsamuri, vopsele, fixative, produse de regenerare, etc.

Din rutina de îngrijire a părului nu trebuie să lipsească nici serul de păr. Acesta face părul mai sănătos, oferă rezultate excelente de protecție, menține integritatea podoabei capilare. Serul de păr este ca un scut de protecție împotriva poluării și căldurii excesive, care previne deteriorarea părului. Dacă are o formulă bogată în minerale, vitamine și antioxidanți, atunci rezultatele se văd imediat. Serul va face buclele de păr mai frumoase, ajută la păstrarea formei acestora și are proprietăți antistatice.

Îți sugerăm să alegi serul de păr de la Londa Professional de pe Notino.ro, care previne căderea părului, inviorează scalpul, stimulează creșterea părului și este un tratament excelent pentru părul fragil, uscat, deteriorat. Pe Notino.ro găsești și cele mai noi accesorii de păr, uscătoare de păr, odulaoare de păr și multe altele.

Dacă te întrebi care este cea mai bună vopsea de păr răspunsul este simplu – cea profesională. Asta este mai sigură pentru păr și are ingrediente de îngrijire și protecție. Cu o vopsea de păr profesională îți poți proteja sănătatea podoabei capilare și reduci riscul de deteriorare a părului. Aceasta poate fi folosită acasă, nu trebuie să mergi neapărat la un salon de înfrumusețare.

Marca Wella Professionals vine în acest an cu noi produse precum loțiune activă 4% și emulsie activatoare 9% care acoperă firele de păr cu o nuanță frumoasă și prelungește intensitatea culorii.

Mari branduri din lume, cum este și L’Oréal Professionnel, au creat noi produse de vopsea de păr semi-permanentă fără amionac, care datorită tehnologiei ton pe ton pot accentua frumusețea părului, îl fac mai bogat, mai sănătos și strălucitor.

Pentru a avea un păr minunat și neted ca mătasea, poți folosi și o spumă colorantă de păr care hrănește, înviorează culoarea și nuanțează părul. Aceasta acoperă până la 20% din firele albe, asigură nuanței părului o intensitate deosebită, îi oferă strălucire și un aspect mai sănătos.

Pe Notino.ro găsești cele mai bune produse cosmetice pentru păr, începând de la uleiuri pentru stimularea creșterii părului, spray-uri și până la măști bogate în nutrienți, hidratante. Iată câteva dintre ele:

- Pudră pentru decolorare și crearea șuvițelor, cu până la 8 nuanțe, ce are tehnologia inovatoare Fiber Bond – care protejează și întărește cuticulele părului

- Șampon tonifiant cu violete pentru păr blond

- Loțiune activă pentru toate tipurile de păr

- Adaos tonifiere și iluminare

- Ulei de întărirea părului Wella Professionals și altele.

Produsele cosmetice pentru păr nu se aleg doar după preț, ci mai ales după ingrediente. Acest criteriu din urmă este important, pentru că unele ingrediente sunt chiar foarte bune și dau rezultatele dorite. Investiția în astfel de produse merită, pentru că au ingrediente ce îmbunătățesc sănătatea și frumusețea părului.


 


 


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest