Care sunt beneficiile unui masaj prenatal?

 

Masajul este benefic atunci când eşti însărcinată datorită efectelor pozitive pe care le are asupra circulaţiei, limfei, articulaţiilor sau stării interioare. Astfel, dacă eşti însărcinată, poţi opta pentru a cumpăra şedinţe la Thaico Spa, special construite pentru tine. Vei avea acces la specialişti asiatici bine pregătiţi şi la cunoaterea acumulată de mii de ani în cadrul tehnicilor folosite. Pentru a cumpăra abonamentele sau şedinţe la Thaico Spa, Aici vei putea vedea durata unei astfel de şedinţe şi vei putea achiziţiona numărul de şedinţe dorite. Iată care sunt principalele beneficii pe care le poţi avea atunci când te gândeşti să faci masaj în perioada prenatală:

Masajul prenatal te ajută să îmbunătăţeşti circulaţia sangvină şi limfatică

Circulaţia ta este foarte importantă. Este bine să ai grijă de modul în care circulă sângele sau limfa întrega viaţă, însă, trebuie să acorzi şi mai multă atenţie în perioada prenatală. Când eşti însărcinată există multiple schimbări în corpul tău. Sângele hrăneşte şi copilul care este în formare şi susţine noua viaţă. De aceea trebuie să ai grijă de organismul tău şi să mergi la masaj. Vei avea parte de tehnici specifice pentru persoanele care sunt însărcinate, realizate de către angajaţi asiatici pasionaţi de meseria pe care o au. Informaţiile venite din Orient sunt speciale şi sunt studiate din vechime.

Masajul prenatal te ajută să ameliorezi durerile de spate şi crampele musculare datorate acumulării greutăţii în plus din timpul sarcinii

În timpul sarcinii apar o multitudine de aspecte modificate în cadrul corpului tău. Astfel, este posibil să ai dureri de spate şi crampe musculare. Acestea pot să fie ameliorate cu ajutorul şedinţelor de masaj profesional special construit pentru nevoile femeilor însărcinate. Dacă ai o prietenă care este însărcinată, atunci poţi dărui un Gift card.

Masajul îţi aduce o stare de bine generală şi elimină anxietatea generată de noile schimbări din organism

Atunci când apar primele schimbări în organism, poţi simţi şi anumite stări de anxietate asociate cu ideea de mamă, cu noua identitate, cu un rol nou în viaţa ta. De aceea poţi recurge la masaj prenatal pentru a modifica aceste tipuri de stări apărute. Masajul o să îţi ofere relaxare şi bună dispoziţie şi o să te ajute să ai muşchii detensionaţi. Astfel, starea ta generală o să se îmbunătăţească şi o să ai beneficiile pe care ţi le doreşti.

Masajul prenatal te ajută să dormi mai bine

Rutina ta de somn se poate schimba atunci când eşti însărcinată. Este nevoie de un masaj prenatal pentru a te ajuta să te relaxezi profund şi să ai parte de un somn odihnitor, pentru multe ore. Se întâmplă adesori ca însăşi respiraţia să se schimbe şi să ai nevoie de mai multe modificări ale poziţiilor în timpul somnului. De aceea masajul poate compensa prin a-ţi dărui o stare de bine.

Încheieturile tale se vor detensiona atunci când faci masaj în timpul sarcinii

Poţi avea beneficiul detensionării încheieturilor suprasolicitate în perioada sarcinii datorită creşterii în greutate într-un timp scurt.

Articol sustinut de PSK


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest