Care sunt primele trei echipe calificate pentru jocul de amuletă la America Express?

 

În cadrul ediției din această seară a emisiunii America Express, trei echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă, după ce au trecut prin numeroase probe dificile. Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, au reușit să ajungă primii la Irina Fodor, care a anunțat numele celor trei echipe calificate.

„N-am mai deschis noi caietul de mult. Nu s-a schimbat nimic. Urmează să lucrăm puțin cu mințile noastre și să reușim să mi-l scot pe Scărlătescu cel rău din cap, pentru că vina e undeva la mijloc. Undeva, între noi e ceva ciudat și trebuie rezolvat, pentru că altfel dacă, nu se rezolvă…Am venit amândoi, amândoi plecăm, așa că, vrem, nu vrem trebuie să suportăm toată treaba asta”, a spus Cătălin Scărlătescu

Pe locul doi s-au clasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care s-au bucurat de faptul că nu au mai trebuit să caute cazare. Clasarea pe locul trei a venit ca o surpriză pentru Puya și Melinda, care s-au declarat încântați de faptul că vor participa la jocul de amuletă.

În ciuda tensiunilor și schimbului de replici dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cei doi au reușit să se mobilizeze și să câștige cursa. Chef-ul a mărturisit că jocul de amuletă i-a motivat și mai mult, iar acum va încerca să găsească o soluție pentru a-și rezolva problemele cu partenera sa de echipă.

În concluzie, primele trei echipe calificate pentru jocul de amuletă la America Express sunt Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, precum și Puya și Melinda. Cele trei echipe vor trebui să se pregătească intens pentru a-și îndeplini misiunea și a câștiga amuleta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest