Carla’s Dream a dat din casă! Cât plătește anual pentru machiajul care l-a făcut celebru!

 

Celebrul artist a explicat și care este unul dintre motivele pentru care apare tot timpul mascat.

 

Carla’s Dreams s-a impus rapid în muzica autohtonă, devenind unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Masca pe care o poartă în permanență atunci când apare pe scenă ori la emisiuni TV a devenit un element care-l definește. De altfel, nici până în ziua de azi nu se cunoaște identitatea reală a solistului.

 

Zilele trecute, cunoscutul cântăreț a participat la podcasul lui Mihai Morar unde a fost întrebat la cât se ridică anual cheltuielile cu machiajul. Carla's Dreams a mărturisit că nu a făcut niciodată un calcul exact în acest sens, și a aproximat că suma se învârte undeva pe la 10-15.000 de euro.

 

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro’’, a declarat artistul în cadrul podcasului lui Mihai Morar.

 

Totodată, artistul a dezvăluit că are o anumită teamă de oameni, acesta putând fi considerat și unul dintre motivele pentru care nu dorește să-și dezvăluie identitatea. Nu doar față de necunoscuți există această temere, ci chiar și de membrii propriei trupe. Teamă ce poate fi catalogată ca o timiditate excesivă, având în vedere că inclusiv atunci când compune alături de ei, aceștia trebuie să stea cu ochii închiși.

 

‘’Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public’’, a mai declarat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest