Carmen de la Sălciua a explicat de ce a ținut nunta la secret: „Mi se pare că trăim într-o mare junglă”

 

Despre nunta cântăreței s-a aflat fix în ziua în care aceasta a făcut-o. Carmen de la Sălciua a venit cu lămuriri și a explicat de ce nu a vrut ca evenimentul important din viața ei să nu aibă o expunere prea mare în spațiul public.

 

Marți, Carmen de la Sălciua și-a unit destinul cu iubitul ei Marian Corcheș. Evenimentul nu a fost unul prea mediatizat, pentru că pur și simplu nu s-a știut despre el, artista preferând să țină la secret nunta cu partenerul său. Vedeta a mărturisit că a luat această decizie întruncât nun și-a dorit ca persoanele care nu o apreciază să-i umple inbox-ul și secțiunea de comentarii cu gândurile lor negative și astfel să-i strice una dintre cele mai frumoase zile din viața ei.

 

„Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos. De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate. Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

 

Cântăreața le-a mulțumit însă tuturor care și-au îndreptat gândurile spre ea: „Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici de pe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și foarte ferciți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oamenii cu adevărat alături de noi ne-au lăsat foarte multe comentarii frumoase și vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că deși nu au nicio obligație, și-au răpit puțin din timpul lor și au spus o vorbă bună, pentru că este mare lucru”.

 

Inclusiv Bianca Avram, fosta soție a lui Marian Corcheș, a avut un mesaj de transmis pentru proaspeții soți prin intermediul Antena Stars: „Îi doresc sa fie fericit! Pentru mine căsătoria nu a fost o joacă, de asta poate nici nu am simțit sa ma recăsătoresc. La cum îl cunosc mă așteptam, așa a facut întodeauna, el se grăbește și după plătește pentru deciziile greșite! Vom trăi și vom vedea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest