Carmen de la Sălciua nu e de acord cu sărbătoarea de Halloween: „Noi îi împingem pe copiii pe căi greșite”

 

Cântăreața s-a arătat de-a dreptul intrigată și revoltată de faptul că românii au adoptat sărbătoarea americană și au ajuns să celebreze Halloween-ul.

 

Halloween este una dintre sărbătorile pe care românii le-au adoptat din cultura americană. Astfel, numeroase vedete de la noi s-au fotografiat în ținute înspăimântătoare și chiar au existat primării din România care au organizat pentru copii sărbătoarea de Halloween.

 

Însă nu toată lumea îmbrățișează celebrarea morții în stil American. Printre vedetele care nu sunt de acord cu importul acestei sărbători de peste Ocean se numără și Carmen de la Sălciua. Artista a publicat pe rețelele de socializare un mesaj tranșant cu privire la acest aspect. Vedeta este revoltată din cauza faptului că Halloween-ul este o modalitate diferită de a sărbători morții, fiind nepotrivită din punctul ei de vedere. Mai mult, dincolo de adulții deghizați, ce o supără cel mai tare sunt copiii care înterpretează personaje negative.

 

”Săptămâna morților înseamnă să aprinzi o lumânare și să spui o rugăciune pentru cei care au trecut în neființă, nicidecum să te deghizezi de-a dreptul înspăimântător, să ai un comportament satanist și să mai consideri că e și distractiv. Și apoi ne plângem de copiii noștri că o iau pe căi greșite. Noi îi împingem pe căi greșite!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

 

Este cunoscut faptul că artista este o creștină practicantă. De altfel, ea și-a sărbătorit ziua de naștere în acest an la Muntele Athos, în leagănul culturii ortodoxe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest