Carmen Grebenișan, mesaj emoționant pentru prietena Alina Ceușan: „Eu te consider familie”

 

Fostele echipiere de la Asia Express au fost împreună într-o excursie intempestivă la Roma. După vacanță, Carmen Grebenișan a avut un mesaj de transmis.

 

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan sunt două dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi din țară. Le leagă o prietenie de ani buni. Recent, cele două au fost plecate împreună în capitala Italiei, iar Carmen Grebenișan și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare pentru a spune tot ceea ce simte în legătură cu Alina.

 

A fost ca o scrisoare pentru prietena ei: „Hey Alina, vreau să îți spun câteva lucruri, cred că mi-e mai ușor în scris. Chiar dacă excursia noastră din Roma a fost total neprevăzută, să știi că a contat mult pentru mine. A contat enorm ca ai fost acolo cand am avut nevoie de tine, fără să te gandesti prea mult. Am ajuns la nivelul la care ne cunoaștem atât de bine, încât nu ne mai zicem prea multe pentru că nici nu mai e nevoie, noi știm deja. Dar azi vreau să îți zic câteva lucruri pe care cred că nu ți le-am mai spus de mult timp.”

 

Carmen Grebenișan a mai scris: „Vreau să îți zic că te iubesc și că mi-a fost dor de tine și de noi, ca prietene, și mai vreau să îți zic că apreciez enorm omul care ai fost și cel care ai devenit, cu bune și cu rele, cu tot ceea ce ești și ce faci, încă de dinainte să fi. Faci foarte multe lucruri bune și să știi că ești un om incredibil de puternic și cald, în același timp. Mă bucur mult ca viața a făcut cumva și ne-a adus împreună, chiar dacă suntem acum departe una de cealaltă. Simt că energia noastră va rămâne mereu în contact pentru că e unul din cele mai reale lucruri din jurul nostru și să știi că eu te consider famile. Iar asta nu se va schimba niciodată, indiferent de fluctuațiile vieții noastre.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest