Carmen Harra, declarațiile dure la adresa mamei lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Vor fi probleme în această relație”

 

Carmen Harra a făcut în urmă cu ceva timp câteva predicții referitoare la relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Acest lucru nu a fost foarte bine primit de mama artistei, care s-a arătat a fi extrem de deranjată de declarațiile auzite. Concret, acesta i-a transmis clarvăzătoarei că este urât să-și dea cu părere și că este treaba celor doi dacă se vor înțelege sau nu. În acest sens, Carmen Harra i-a transmis și ea un mesaj mamei lui Theo Rose, în care se arată a fi destul de deranjată de acuzațiile aduse de aceasta.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest