Carmen Harra, previziune tulburătoare. Ce se va întâmpla în România în prima jumătate a anului 2023

 

Carmen Harra este extrem de cunoscută pentru previziunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, fie cu privire la evenimentele dezastruoase care au lovit lumea, fie chiar la anumite divorțuri care au cutremurat, de-a lungul timpului, lumea mondenă. Celebra clarvăzătoare a făcut acum o nouă serie de previziuni pentru anul 2023. 

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7, care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume.

Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție.

Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare.

Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a declarat Carmen Harra, exclusiv pentru Ciao.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest