Carmen Negoiță vrea să se recăsătorească

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen Negoiță a vorbit despre recăsătorie. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros și, în urmă cu câteva zile, a mărturisit că separarea a fost o eliberare pentru ea.

Carmen Negoiță a mărturisit că nu exclude varianta de a se recăsători, însă nu vede acest pas ca pe o prioritate, mai ales că ea a fost căsătorită și a trecut printr-un divorț dureros și a suferit mult.

„Nu am zis niciodată că nu-mi doresc să mă recăsătoresc, dar nu este nici o prioritate. Cred că mai important este să fii fericit și liniștit. Căsătoria nu este = fericire. Cine crede că dacă s-a căsătorit este fericit, nu! Căsătoria vine în urma unui act mai lung de fericire, dar nu dacă ai semnat actul ești fericit, nu, este total invers”, a spus vedeta.

De altfel, vedeta a declarat că a ajutat-o blog-ul ei să treacă peste divorț, asta după ce un prieten a sfătuit-o să-și facă blog.

„După ce am divorțat trebuia să fac ceva care să îmi aducă bucurie și un prieten mi-a spus că de ce nu îmi fac un blog, iar eu l-am întrebat ce este aia și mi-am luat pe cineva care m-a învățat cum să fac blog-ul. Eu nu știam să postez singură la momentul respectiv, dar în timp am învățat, iar acum îmi fac singură postările”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest