Carmen Simionescu a spus totul despre operațiile estetice: ”Momentul adevărului!”

 

Fiica lui Adrian Minune le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare la ce proceduri a apelat.

 

Carmen Simionescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră muzicală strălucită și o familie frumoasă. Pentru a se menține mereu în prim-plan, artista nu neglijează aspectul fizic. Iar atunci când ceva nu-i convine în privința acestuia apelează la retușuri.

 

Fiica lui Adi Minune a organizat un Q        &A pe pagina ei de Instagram, în care a dorit să le răspunsă urmăritorilor la toate curiozitățile pe care aceștia le au în privința ei. Astfel, vedeta a mărturisit în cele din urmă că are o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Chiar dacă până acum s-a ferit să ofere detalii, în ciuda faptului că era evident, iată că acum și-a luat inima în dinți și le-a dezvăluit fanilor săi că a recurs la un implant mamar.

 

''Momentul adevărului, nu am negat niciodată că am această intervenție estetică, dar nu sunt de acord să vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intimă a corpului.'', a declarat Carmen Simioescu, pe rețelele de socializare.

 

În trecut, diva a mai recurs și la o altă procedură estetică, injectându-și în buze acid hialuronic. ''Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă", a explicat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest