Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat imunitatea, dar au pierdut-o rapid: ”Dacă Dumnezeu a dat vreodată un pumn în stomac, eu l-am luat!”

 

Cei doi concurenți de la America Express au văzut toate beneficiile generate de imunitate – cazare, mașină și bani – trecându-le în viteză prin fața ochilor.

 

Cea de-a doua etapă din America Express s-a încheiat. La începutul acesteia Irina Fodor a anunțat că una dintre echipe, cea care va obține victoria, va dobândi totodată imunitate și o serie de benefici de rezultă din aceasta și anume: cazare, mașină, bani ori o vacanță, adică tot ceea ce le-a lipsit concurenților.

 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au descurcat cel mai bine în Mexic, drept urmare au câștigat imunitatea după care tânjesc toți participanții la America Express. Bucuria lor a fost însă de scurtă durată și asta pentru că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și-au folosit joker-ul câștigat cu câteva zile în urmă, iar toate beneficiile s-au transferat lor!

 

”Vă aduceți aminte de un fotbalist, pe numele lui Cristiano Ronaldo, care a întors scorul cu Atletico, a spus „Sunt aici”?”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Încă o dată, Cătălin a demonstrat că are un instinct...mamă, dincolo de această lume”, s-a arătat fericită Doina Teodoru.

 

Firesc în echipa Cătălin Bordea și Nelu Cortea dezamăgirea a fost maximă. ”Dacă Dumnezeu a dat vreodată un pumn în stomac, eu l-am luat!”, a spus Cătălin Bordea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest