Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dormit la hotel fără bani și imunitate! „Eram disperați”

 

Cei doi concurenți au demonstat că orice este posibil la America Express. Astfel, ei au reușit să se cazeze la un hotel, chiar dacă nu aveau nici bani, nici imunitate.

 

A fost o seară extrem de dificilă pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar care s-a încheiat foarte bine. Cei doi concurenți au căutat până aproape de miezul nopții cazare, dar s-au izbit de refuzuri unul după altul, majoritatea mexicanilor motivând că locuințele lor sunt neîncăpătoare. De teamă să nu doarmă sub cerul liber, cei doi concurenți au început să-și strige disperarea pe la porți.

 

„Au primit refuz după refuz la toate casele. Nimeni nu a dat un răspuns afirmativ. Ei nu erau rău intenționați, dar ne spuneau că au case mici, chiar erau niște case mici. Am trecut așa, atmosfera era foarte încărcată, am strigat pe la porți”, a spus Nelu Cortea la America Express.

 

Apelului lui Cortea și Bordea le-a răspuns o femeie, care a cerut ajutor unei prietene, iar împreună le-au plătit celor doi o camera la hotel. Astfel încât, fără bani și imunitate, comedianții au reușit să se cazeze în condiții optime în Mexic. Mai mult, și-au potolit și foamea, cu o tartă pregătită de femeile care le-au plătit camera la hotel.

 

”Am întrebat-o pe o femeie, ne-a zis că nu ne poate ajuta, dar sună o prietenă. Se făcuse 11 seara, se făcuse târziu, nu mai aveam energie deloc, eram disperați. La un moment dat, pe ceas, unde scrie nivelul de energie, scria 4 din 100. A venit și vecina ei cu care am vorbit înainte. A venit cu fiica ei și ne-a adus o tartă. Ele au vorbit și s-au înțeles la bani, au găsit un hotel mai ieftin, femei, măi. Ne-au zis că le urmăm acolo, ne vedem apoi de viață, pe voi vă cazăm și totul se rezolvă. În fața hotelului am văzut că îi plătește domnului cazarea, ne-au îmbrățișat, le-am mulțumit din tot sufletul, a zis că nu e nicio problemă, dar nu are încredere în oameni și are ea probleme”, au spus concurenții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest