Cătălin Bordea și Nelu Cortea, opriți de poliție în Mexic! „Ce le face Scărlătescu?”

 

Cătălin Scărlătescu a avut noroc din nou, după ce adversarii lui au pierdut timp prețios, mașina în care se aflau fiind oprită pentru un control de rutină de către poliția rutieră mexicană.

 

Se spune că norocul ți-l faci cu mâna ta, dar există momente în care chiar autoritățile intervin pentru a te ajuta. Așa i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu, care și-a văzut rivalii, pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, opriți de poliția rutieră din Mexic. Astfel, cei doi au pierdut timp prețios în cursa pentru căutarea comorilor de pe Drumul Aurului din America Express.

 

În cadrul show-ului, unde timpul este extrem de prețios, de multe ori obținându-se victorii la câteva secunde, mașina în care se aflau Cătălin Bordea și Nelu Cortea a fost trasă pe dreapta de poliție. Ce i-a deranjat cel mai tare pe comedianți a fost faptul că acest lucru i se putea întâmpla rivalului Cătălin Scărlătescu, numai că acesta a scăpat, polițiștii mișcându-se cu încetinitorul, după cum a descris Bordea scena.

 

„Ne-a oprit poliția, băăă! (...) În slow motion îți arăt cum aia ridică mâna așa, Scărlătescu trece peste mâna ei. (...) Ce le face Scărlătescu?”, a spus Cătălin Bordea, în stilul său caracteristic, aprobat de coechipierul său, care era la fel de deranjat de incident.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest