Cătălin Botezatu, deranjat de ținuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a

 


Președintele Klaus Iohannis a mers alături de soția sa, Carmen Iohannis, la funerariile Reginei Elisabeta a ll-a. Rochia pe care a ales să o poarte prima doamnă a României a fost una din catifea neagră lungă, iar toată ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri, iar pe cap o pălărie cu voaletă.

Cătălin Botezatu a fost cel care și-a exprimat opinia la adresa ținutei pe care prima doamnă a României a ales s-o poarte la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a, din Londra.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu.

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a adăugat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest