Cătălin Botezatu, despre relația pe care o are cu tatăl său. De ce nu-şi mai vorbesc

 


Chiar dacă de fiecare dată este văzut cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu ascunde o durere despre care nu a mai vorbit până acum. În cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu, designerul a făcut dezvăluiri despre un subiect sensibil, legat de figura paternă din viața lui.

În ziua în care designerul se afla pe masa de operație în Turcia, tatăl lui era și el operat, tot de cancer, în România, fără ca acesta să știe de situația fiului său.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmborlnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în aceeiși zi în care eu mă operam în Turcia de cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos”, a povestit Cătălin.

Chiar dacă a trecut prin această încercare grea, vedeta nu s-a demoralizat și a trecut de unul singur peste acest impas. Pentru el, cel mai mare ajutor a fost munca, pentru a nu se prăbuși din punct de vedere emoțional.

„Vreau să cred că sunt un profesionist. Vreau să fac lucruri adevărate și atunci niciodată nu poți să renunți. Dacă clachezi din motive de sănătate, asta e, dar dacă ești superficial și clachezi pentru că intri în depresie … Ce e aia depresie? Terminați-vă cu prostiile astea! Nu există depresie.

Dacă aveți vreun moment de depresie sau ceva de genul ăsta, singuri vă reveniți. N-aveți nevoie să mergeți la psiholog sau la cine știe ce, pentru că nu e nevoie. Sau mergeți, urmați-le sfaturile și pe urmă tot voi veți găsi resursele în interior. Pe mine munca mă ține așa în forță”, a adăugat designerul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest