Cătălin Cazacu a dat iar de ghinion. Ce s-a întâmplat cu el după ce s-a separat de Ramona Olaru

 

Răbdarea prezentatorului TV este din ce în ce mai pusă la încercare în ultima perioadă. După ce s-a aflat că trece printr-un moment delicat în relația cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu și-a stricat telefonul mobil. Cum asta nu era de ajuns, prezentatorul TV a trecut, din nou, printr-un moment în care și-a dat seama că această perioadă nu este una deloc bună pentru el.

Și-a obișnuit fanii cu simțul umorului și o atitudine mereu pozitivă, însă se pare că acum perioada prin care trece nu este deloc de partea fericirii lui. Prezentatorul TV și-a stricat telefonul și a izbucnit în plâns în direct la emisiune, iar acum a povestit o nouă experiență neplăcută prin care a trecut, atunci când s-a trezit.

În urmă cu o zi, s-a trezit cu telefonul stricat, iar în această dimineață, Cătălin Cazacu a trecut prin încă un moment neplăcut, după ce nu a dormit toată noaptea. Prezentatorul TV și-a împărtășit problemele cu care se confruntă pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu toate lucrurile din viața lui.

”Eu sunt singurul om de pe lume care poate să pățească chestia asta. Nimeni altcineva pe care eu cunosc, nu poate să pățească. După ce ieri mi s-a stricat telefonul în somn și dimineață m-am trezit cu el mort, dar m-am trezit, astăzi, pentru că sunt un băiat conștiincios și nu m-am dus să îmmi cumpăr ceas, n-am dormit toată noaptea cu gândul că dacă se strică iar telefonul și nu mai sună ceasul. Uite așa am stat ca prostul, să păzesc telefonul, care exact în momentul în care am adormit și eu, a sunat”, a mărturisit Cătălin Cazacu pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest