Cătălin Scărlătescu, confruntarea cu tiroliana la America Express: „Nu vreau să stau suspendat”

 

Cu ocazia ultimei ediții de la America Express - Drumul Aurului, concurenții au fost supuși unei noi provocări: un traseu cu tiroliana, două poduri și un rapel. Ei au fost nevoiți să adune cât mai multe steaguri în cel mai scurt timp posibil pentru a câștiga o amuletă de 1000 de euro și un avantaj important în cursă.

Printre cei care au parcurs traseul se numără și Cătălin Scărlătescu, juratul de la Chefi la cuțite. La aflarea provocării, el a mărturisit că nu este prea încântat de aceasta și a cerut o probă mai ușoară, fără echilibru. Totuși, pe parcurs, a reușit să se relaxeze și să se bucure de experiență.

Pe lângă încercarea în sine, cea mai importantă parte a acestei ediții a fost sprijinul și susținerea reciprocă dintre concurenți. Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, formează o echipă puternică la America Express - Drumul Aurului și au grijă să se ajute unul pe celălalt în orice situație.

„Vă rog frumos un lucru, nu mă mai puneți în echilibru că nu pot. (...) Irina, draga mea, te rog eu frumos pune-ne și pe noi să facem ceva mai omenesc, nu se poate. (...) O să ne dăm cu o tiroliană, o să coborâm într-un rapel. (...) Nu vreau, nu vreau să stau suspendat”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.

Doina Teodoru a fost una dintre concurentele care a parcurs cu succes traseul și a reușit să adune multe steaguri. Ea a mărturisit că a fost relaxată și a urmat cu strictețe indicațiile primite. În timp ce Cătălin Scărlătescu s-a temut de proba de echilibru, iubita sa a reușit să se bucure de această experiență în natură.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest