Cătălin Scărlătescu recunoaște că a avut un noroc teribil cu Doina Teodoru: „O iubită senzațională!”

 

Juratul de la Chefi la Cuțite a vorbit despre femeia care-l face fericit. Ce a spus bucătarul despre viața pe care o are alături de Doina Teodoru.

 

Cătălin Scărlătescu nu obișnuiește să vorbească prea des despre viața lui privată, dar iată că în cadrul interviului acordat lui Cătălin Cazacu a dat un pic din casă. Astfel, juratul de la Chefi la Cuțite a complimentat-o pe Doina Teodoru, femeia care-l face fericit. În cadrul interviului pentru Antena Stars, Scărlătescu a precizat că Doina Teodoru este „o iubită senzațională”, astfel că nu mai rămân foarte multe de spus despre cum merge relația lor.

 

„Ce să îmi mai doresc?! (...) Mi-a dat de toate ... emisiune frumoasă, colegi frumoși, prieteni spectaculoși, o iubită senzațională.”, a afirmat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars. Juratul de la Chefi la Cuțite a vorbit despre viața lui din prezent și a menționat să el acasă vine ca la un „hotel”, pentru că muncește foarte mult și nu are prea mult timp de stat. Totuși, acesta consideră că anul 2022 a fost un an „spectaculos”

 

Cătălin Scărlătescu a cunoscut-o pe iubita lui, la mare, în Vama Veche. El a recunoscut că la început a fost destul de timid, cu toate că o mai văzuse și cu alte ocazii pe Doina Teodoru. Prin urmare, fosta concurentă de la iUmor a fost cea care a făcut primii pași, reușind să-l cucerească pe bucătar. În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, încă de la sfârșitul anului trecut

 

„ Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă ”, a povestit Cătălin Scărlătescu cu ceva timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest