Cătălin Scărlătescu, revoltat pe una dintre echipele adverse: ”Li s-a rupt de noi total”

 

Nu doar celebrul bucătar a fost deranajat. Cătălin Bordea și Andreea Bălan au avut comentarii de spus la adresa întârziaților.

 

Echipa formată din Pufeh și Bruja a ajuns ultima și mult prea târziu la locul de întâlnire cu Irina Fodor, ținându-și adversarii din competiția de pe Drumul Aurului mult timp în soare. Iar atunci când au sosit au uitat că trebuie să ajungă la steag și s-au îndreptat spre ceilalți concurenți. Chiar când li s-a sugerat să se grăbească pentru a atinge steagul, cei doi concurenți s-au îndreptat alene spre ținta pe care o aveau.

 

Atitudinea celor doi i-a deranjat teribil pe adversarii lor, aceștia fiind nevoiți să-i aștepte în soarele arzător al Mexicului pentru a putea continua competiția. Pe diverse voci, majoritatea concurenților și-au exprimat dezaprobarea față de comportamentul lui Pufeh și Bruja, dar cel mai vocal a fost Cătălin Scărlătescu.

 

”Se dau ei jos, liniștiți, ca și cum nu se întâmplase nimic. Mi s-a părut așa, o totală lipsă de respect. Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți așa, cameramani, concurenți, reporteri, vreo 80 și ceva de proști. Au apărut ăștia doi așa, două franzeluțe.”, a spus Cătălin Scărlătescu la America Express.

 

Pe lângă Cătălin Scărlătescu, și alte echipe au fost deranjate de comportamentul lui Pufeh și Bruja, după ce au întârziat mult timp. Printre aceștia se numără și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și echipa format din Andreea Bălan și Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest