Cătălin Scărlătescu se completează perfect cu Doina Teodoru: „Ea poate fizic, eu pot psihic”

 

Cei doi concurenți de la America Express au avut parte de primele întâmplări bizarre în timpul aventurii din Mexic.

 

America Express - Drumul Aurului a început pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru într-un loc macabru. Cei doi concurenți au ajuns la cimitir, după ce catrinele, personaje fabuloase din Mexic le-au dus acolo rucsacurile. Printre morminte, Cătălin Scărlătescu i-a promis iubitei sale că face orice pentru ea, iar el va face tot posibilul să rămână cât mai mult în competiție.

 

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, i-a spus juratul de la Chefi la cuțite iubitei sale.

 

De partea cealaltă, Doina Teodoru a explicat cât de diferită este de partenerul ei: „El este cea mai drăguță chifteluță din lume. Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest