Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit trei cadouri de la gazdele din Columbia! „Este un indiciu…”

 

Cei doi concurenți au avut parte de o serie de surprize de la familia unde s-au cazat. Bucătarul apreciază că darurile ar putea reprezenta niște indicia.

 

Pe Drumul Aurului, la America Express, lucrurile au revenit la normal. Astfel, după nunțile formale între concurenți aflați în echipe diferite, iată că perechile s-au regăsit. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt din nou împreună, iar în Columbia, unde s-au cazat, au primit o serie de cadouri de la gazdele lor. Capul familiei sud-americane la care s-au cazat românii le-a dăruit o geantă, o săpăligă, dar și două pălării de soare. Bucătarul crede că ar fi vorba de un indiciu, asta pentru că săpăliga pe care au primit-o îi amintește de cea care se folosește pentru plantarea copacilor.

 

„Am primit un indiciu de la familia la care ne-am cazat. Am primit cadou o gentuță, o săpăligă, două pălăriuțe de soare și când am văzut săpăliga aia mi-am adus aminte de plantat copacii, seamănă cu aia. Hai să vedem dacă mâine plantăm sau o ardem arheologic”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest