Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la cuțite la America Express: „Crezi că nu știu cum te cheamă”

 

Tensiunea de pe Drumul Aurului și-a spus cuvântul. De la ce a izbucnit prima ceartă între cei doi îndrăgostiți.

 

Cătălin Scărlătescu pare să-și fi găsit jumătatea, juratul de la Chefi la Cuțite demonstrând că se înțelege de minune cu Doina Teodoru. Comedianta pare să fie persoana ideală pentru bucătar, cel puțin asta rezultă din modul în care decurg lucrurile între cei doi la America Express. Dar iată că un cuvânt nevinovat a declanșat un semi-tsunami pentru cei doi.

 

Cătălin Scărlătescu i-a spus iubitei lui „femeie”, fapt care a marcat-o pe aceasta. În consecință, Doina Teodoru i-a reproșat partenerului ei că i-ar uita numele în unele situații, dar în cele din urmă a ținut să precizeze că fiecare persoană reacționează în felul ei.

 

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (...) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, la America Express.

 

Juratul de la Chefi la Cuțite a spus că nu a fost vorba de misoginism: „Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul... (...) Crezi că nu știu cum te cheamă (...) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest