Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor!

 

Prezentatoarea TV le-a oferit recompensa celor doi, o noapte la hotel și o sticlă de vin pentru a sărbători împreună.

 

În ultima ediție a competiției America Express - Drumul Aurului, cei doi concurenți, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au reușit să ajungă primii la Irina Fodor cu cele șase obiecte. Prezentatoarea TV le-a oferit recompensa celor doi, o noapte la hotel și o sticlă de vin pentru a sărbători împreună.

 

Cătălin și Doina au fost foarte fericiți când au aflat că nu vor mai trebui să caute cazare seara, după terminarea probelor, și că vor avea șansa să se odihnească bine pentru ziua următoare. Aceștia speră să intre în cursa pentru ultima șansă și să demonstreze că merită să rămână în competiție.

 

„Avem hotel, nu mai trebuie să căutăm cazare în seara asta și cel mai important este că putem să ne odihnim că mâine sunt mari șanse să intrăm la cursa pentru ultima șansă”, a mărturisit Doina Teodoru la America Express.

 

Competiția America Express - Drumul Aurului este una dificilă, dar concurenții fac eforturi pentru a-și dovedi abilitățile și a câștiga titlul de câștigători. Cine va reuși să ajungă primul la următoarea destinație și ce recompense vor primi, rămâne de văzut


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest