"Cătălinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia!" Botezatu, luat în râs cu ultima lui apariţie

 

Una dintre postările recente ale lui Cătălin Botezatu a primit reacții dure din partea celor care îl urmăresc pe Instagram. Designerul a fost taxat cu critici dure pentru ținuta pe care a ales s-o poarte la festivalul Untold. Încălțămintea și ochelarii pe care i-a ales pentru a completa look-ul nu au fost deloc pe placul unor internauți.

Ținuta cu pricina a fost alcătuită dintr-o bluză neagră, peste care a purtat o cămașă cu mânecă scurtă, cu imprimeu. În partea de jos îmbrăcat pantaloni scurți, iar în picioare a avut bocanci și șosete. Piesa de rezistență a fost o pereche de ochelari de soare supradimensionați, de la brand-ul Gucci, care valorează aproximativ 2.000 de euro. Cu toate că fiecare articol aparținea unui brand de lux, mulți internauți s-au arătat profund dezamăgiți de alegerile lui Botezatu pentru festival.

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold. (…) Nici ăsta numai e ce a fost odată. (…) Dezamăgire!!!! (…) Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine. (…)

De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudură! (…) Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea…da-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută. (…)

Catalinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură că ai ochelari de protecție ? Vezi să nu mai stai mult, să te odihnești că ne trezim de dimineață. (…)

Cătălin Botezatu, la cât de bine te porți tu în general cu această ținută m-ai dezamăgit! Degeaba costă cât costă outfit ul tău dacă nu face acei bani. E din altă poveste! Bocanci asortați cu ciorapi până la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Păcat de acea firma de renume care s-a făcut de râs scoțând așa ceva. Știam și apreciam că tu promovezi frumosul, nu penibilul”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii i le-au lăsat lui Cătălin Botezatu.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest