Câte kilograme are Cristina Ciobănaşu. „Mă lupt cu celulita”

 

Cum îşi întreţine silueta Cristina Ciobănaşu. Recent, artista le-a spus fanilor faptul că s-a apucat serios de sport, întrucât susține că s-a cam îngrășat în ultima perioadă. Se pare că rezultatele au început să apară, iar fanii au observat imediat schimbarea.

Astfel, Cristina Ciobănașu a fost întrebată câte kilograme are acum, iar răspunsul vedetei nu a întârziat, împărtăşindu-le fanilor cum se menţine în formă. „46 de kilograme în acest moment. Când am grijă la alimentație și mă țin de sport reușesc să mă mențin. Când nu am grijă, mă lupt cu celulita și cu niște fălcuțe haioase„, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

În cadrul unui interviu, actriţa şi-a deschis sufletul şi a explicat cum a reuşit să depăşească perioadele dificile din viaţa sa. Actriţa a afirmat că datorită oamenilor pe care i-a cunoscut la momentul potrivit a reuşit să devină persoana care este astăzi.

„Uitându-mă în urmă, nu le-aș mai putea numi greutăți. Am avut foarte mult noroc, dar am și muncit ca să ajung cea care sunt astăzi. Nu a fost un drum ușor.

Au fost foarte multe momente în care am clacat, în care simțeam că nu mai fac față. Însă, am reușit să mă ridic de fiecare dată, ajutată de gândul că trebuie să vină și perioade mai bune, că trebuie să răsară din nou soarele pe strada mea.

În plus, am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună. Cred că cele mai grele momente le-am trăit în primul an după ce m-am mutat în București.

Îmi era foarte dor de părinți. Nu mă adaptasem încă la noua viață. Deși familia din București a făcut toate eforturile să mă integrez, să mă simt iubită, înțeleasă. Doar că totul era nou și diferit”, a declarat Cristina Ciobănaşu pentru Viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest