Câți bani câștigă Laurette din OnlyFans

 

Laurette și-a deschis contul de OnlyFans mai mult din curiozitate, dar nu tot din curiozitate a început să posteze tot felul de fotografii în ipostaze provocatoare și sexy, ci având în minte un scop foarte clar: niște bani în plus în conturi.

”Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, ne-a spus Laurette, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Laurette a explicat faptul că Only Fans nu se postează doar conținut cu tentă pornografică și că lumea a înțeles greșit conceptul platformei. Ea spune că, de fapt, doar se postează fotografii indecente la care au acces doar cei care plătesc.

”Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans. Într-adevăr, e o platformă de +18 ani, dar pe OnlyFans poți absolut să faci ce vrei tu, să oferi sfaturi de sănătate, să faci sport, să fii life coach, poți să oferi sfaturi oamenilor, poți să dai sfaturi oamenilor. E o aplicație ca oricare alta, doar că într-adevăr poți face și content pentru adulți dacă îți dorești, dar depinde de fiecare în parte”, a mai spus Laurette.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest