Catinca Roman, despre moartea tatălui ei. „Nu s-a mai putut face nimic”

 

Catinca Roman trece printr-o situație dureroasă, după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu o zi. Sora Oanei Roman a făcut declarații dureroase despre moartea părintelui ei. Potrivit Antena Stars, mama vedetei, Mioara Roman, nu știe deocamdată că fostul ei soț s-a stins din viață.

Mioara Roman a fost căsătorită cu tatăl Catincăi timp de 12 ani, dar încă nu știe că fostul ei soț a murit. Se pare că fiicele ei au ales s-o protejeze, starea ei de sănătate fiind una precară. Aceasta a fost internată de mai multe ori în spital anul curent și a suferit o operație în urmă cu doar două săptămâni.

Catinca a precizat că în cazul tatălui ei, Iosif Zilahy, moartea a fost inevitabilă, pentru că vârsta înaintată și problemele de sănătate l-au afectat iremediabil.

„Tata era foarte în vârstă. Ar fi împlinit luna viitoare 89 de ani și s-a întâmplat dintr-o dată, ca să spun așa. Acum vreo două săptămâni, am trecut prin momente dificile. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Am fost alături de el în fiecare zi ... în ultima parte, în momentul în care s-a sfârșit ... credeam că sunt pregătită, dar nu ești niciodată pregătit pentru așa ceva, mai ales că eu aveam o relație specială cu tata.”, a dezvăluit Catinca Roman, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest