Catrinel Sandu, momente de panică în Florida. Vedeta a trăit clipe de groază: "S-a zguduit casa"

 

 

De curând, Catrinel Sandu a trăiți clipe de coșmar în țara în care locuiește. Asta după ce un uragan a făcut prăpăd în oraș și a distrus mai multe locuințe. Nici vedeta, dar nici familia sa nu au avut nevoie de intervenția medicilor.

De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Catrinel Sandu își petrece tot timpul în familie, în Florida, la locuința unde s-a mutat după ce a plecat din televiziune. Vedeta TV a trecut prin clipe de coșmar, după ce uraganul Ian a făcut prăpăd în Florida. Furtuna a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Acum aceasta încearcă să își revină din sperietura pe care a trăit-o și susține că niciunul dintre membrii familiei sale nu a avut de suferit în urma incidentului.

„Încă suntem fără curent acasă, aşa că am venit până la biroul lui Steve, aici este curent. Internetul pică foarte des. A fost destul de nasol! S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri. Este frumos, dar nu în situaţia asta, în care am fost loviţi de uragan. Dar am avut noroc că este o casă foarte bine construită şi nu am avut pagube, nu ni s-a rupt nimic. La piscină au fost doar copaci căzuţi de jur împrejur, foarte mulţi palmieri, atât în cartier, cât şi în afară cartierului.

Am rămas fără electricitate de ieri de la ora 14.00. Acum, când vorbim este deja ora 19.00 şi suntem tot fără curent. Nu cred că avem şanse să vină curentul prea curând, pentru că 80% din oraş, să nu zic 100%, este fără electricitate. Dar cel mai important este că suntem bine. Nu suntem ca în Forth Myers sau în alte zone, care se află şi acum sub inundaţii. Au fost pagube cu mult mai mari în alte regiuni. În Sarasota, unde sunt eu, a fost cât de cât ok. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat familia”, a povestit Catrinel Sandu, în exclusivitate pentru Click!.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest