Cauza morții lui Nosfe: „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn....”

 

NOSFE s-a stins la două ore după ce a fost pe scenă, zâmbitor, alături de colegii de trupă.

 

Sâmbătă spre duminică noaptea, Nosfe era pe scenă, în recital cu colegii din Șatra Benz. La 3 dimineața, soția sa a sunat la 112, pentru că artistul de 37 de ani nu mai avea semne vitale. Între timp s-au făcut o serie de speculații pe rețelele de socializare, fie că s-ar fi sinucis, fie că ar fi murit în somn. Membrii trupei Șatra Benz au dezvăluit că NOSFE nu și-a pus capăt zilelor, așa cum s-a spus. De asemenea, nu a murit în somn, deși tot mai multe zvonuri care spun acest lucru circulă în medicul online.

 

În cadrul anunțului postat de Șatra Benz se dezvăluie și cauza morții artistului, și anume faptul că acesta a făcut infarct la scurt timp după ce a fost pe scenă. ”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.

 

Poliția Ilfov a remis, de asemnea, un comunicat: La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest