Ce a descoperit Carmen Grebenișan după ședințele la parapsiholog: ”Și dacă ești bun poți fi toxic”

 

Influencerița a realizat că are un comportament toxic, chiar dacă încearcă să facă bine. I-a deschis ochii un parapsiholog.

 

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România. Are o carieră de succes, dar și o viață sentimentală împlinită, fiind căsătorită cu Alex Militaru. Totuși, vedeta a simțit nevoia de ajutor de specialitate, pentru a-și răspunde la întrebările care o măcinau, pe care l-a găsit la un parapsiholog. Pe rețelele de socializare ea le-a transmis urmăritorilor cum au decurs întâlnirile cu specialistul din domeniu și de ce a apelat la el.

 

"Am fost la a treia ședină cu parapsihologul. E o doamnă la care mă duc și mă ajută incredibil de mult, este exact ceea ce aveam eu nevoie, este exact pe stilul meu de a comunica, cu foarte multe exerciții, cu soluțiile în față, fără a povesti, fără a insista pe tot felul de chestii care pentru mine sunt irelevante. Această doamnă pentru mine a fost exact ca o mănușă, ne-am potrivit la fix. Am avut o grămadă de exerciții pe care le-am pus în aplicare și au funcționat... legate de anumite aspecte din viața mea și situații cu care mă confrunt pe care doresc să le îmbunătățesc ", a spus influencerița.

 

Principala problemă pe care a descoperit-o e reprezenată de faptul că este mult prea săritoare, dornică să ajute chiar dacă nu i se cere acest lucru. În opinia vedetei, un astfel de comportament poate fi toxic: "Am realizat că sunt felul de persoană care ... ok, sunt bună, sunt generoasă, chestia asta îmi stă în fire, vine natural, dar insist foarte tare în a-i ajuta pe alții. Fac asta și dacă nu îmi cere nimeni ajutorul. Dacă cineva are o problemă o să îi caut toate informațiile și o să îi trimit informații despre cum să rezolve acea problemă. Ba mai mult, o să îi aduc o mulțime de soluții, o să caut eu pentru omul ăla, chiar dacă el nu mi-a cerut ajutorul și nici măcar nu m-am întrebat dacă are nevoie de ajutorul meu și chestia asta poate să fie toxică. Și dacă ești bun, poate fi toxic. Intenția e bună, dar felul în care am acționat și acționez cu toată lumea din jurul meu poate să fie un pic prea mult, și sunt genul de persoană care insistă până încerci tu ceea ce vreau eu, pentru că eu cred că te ajut.".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest