Ce a determinat-o pe Adda să se apuce de o dietă strictă: „Societatea ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori”

 

În plin tratament pentru boala Lyme, cântăreața s-a apucat de o cură de slăbire, pentru a da cât mai repede jos surplusul de kilograme.

 

Adda nu trece prin cea mai fericită perioadă. De câteva luni a ieșit din spațiul public după ce a aflat că suferă de boala Lyme sau bolerioză, cea care se transmite de la căpușe la om. În plin tratament, cunoscuta cântăreață a luat o altă decizie importantă în privința aspectului său: să dea jos surplusul de kilograme.

 

Într-o declarație făcută pe rețelele de socializare, cântăreața susține că acest demers a fost determinat practic de gura lumii! Ea susține că a fost în dese rânduri criticată pentru felul în care arată și a mărturisit că a fost subiect de bârfă. Artista a fost cea care le-a transmis fanilor săi de pe rețelele de socializare un mesaj de încurajare cu privirire la cei care sunt criticați. Adda a decis să țină o dietă și să aibă un stil de viață cât mai sănătos, motiv pentru care în ultima perioadă a consumat preparate cu puține calorii.

 

''Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și nu iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!'', a declarat Adda pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest