Ce a făcut Andreea Bălan după ce s-a întors din America Express. Primele declaraţii

 

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au numărat printre vedetele care au participat anul acesta la America Express. Cum filmările s-au încheiat deja, acestea au revenit acasă.

Primul lucru pe care l-a făcut cântăreaţa la revenirea în ţară a fost să-şi îmbrăţişeze fetiţele. De asemenea, cântăreaţa reluat legătura cu fanii pe reţelele de socializare şi a postat deja primul mesaj.

„Hei dragilor, filmarile la @asiaexpressromania s-au terminat. Sunt acasă cu @ellamaya.official și Clara în brațe și sunt tare fericită! Abia aștept sa vedeți super aventurile din America Latina pe @antena1_oficial”, a scris vedeta pe Instagram.

Artista le-a mai transmis fanilor că va avea un weekend plin de evenimente, mai ales că i-a fost atât de dor de scenă și de publicul ei.

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului din America Latină. Cu toate că fanii au așteptat cu sufletul la gură și au fost convinși că emisiunea va începe din toamnă, se pare că premiera va fi amânată.

Ca în fiecare sezon, celebritățile sunt nevoite să supraviețuiască doar cu un euro pe zi, căutându-și cazare și mâncare.  Concurenții se vor întrece pe o rută de peste 7000 de kilometri. Vor urma traseul: Mexic, Guatemala și Columbia. Cei 18 participanți se vor lupta să supraviețuiască și să câștige marele premiu de 30.000 de euro pus la bătaie de Antena 1.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest