Ce a făcut Cătălin Scărlătescu cu banii strânşi de la Chefi la Cuţite: ”Toți i-am dat pe...”

 

Speak are invitați din ce în ce mai interesanți în podcastul său, unde aceștia își pun pe tavă în fața publicului povești și dezvăluiri despre care doar ei știau. Cel care a venit cu doza de sinceritate pregătită a fost Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Acesta a vorbit și despre bani și avere, moment în care a dezvăluit cum a cheltuit toți banii pe cae i-a câștigat.

Cătălin Scărlătescu s-a ”dezbrăcat”de secrete în fața publicului lui Speak de pe Youtube. După ce artistul i-a lăudat abilitățile de bucătar, acesta a dezvăluit cum au fost începuturile carierei sale, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai cunoscut. La baza carierei lui Cătălin sta multă experiență, o documentare riguroasă în artele culinare și călătoriile, care i-au deschis orizonturile. Mai mult, acesta a dezvăluit pe ce și-a cheltuit toți banii de-a lungul timpului.

”Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a spus Cătălin Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest