Ce a pățit Cristina Șișcanu în vacanța din Italia: „A început să crească și nu se mai oprea”

 

Vedeta s-a confruntat cu o problemă neobișnuită în prima vacanță din acest an. Proaspăt revenită pe plaiurile mioritice, ea le-a împărtășat urmăritorilor de pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat în peninsula italiană.

 

Soția lui Mădălin Ionescu nu ratează să împărtășească numeroșilor fani de pe Instagram tot ce i se întâmplă în viața de zi cu zi. Vedeta a început anul 2023 cu un bine-meritat concediu în Italia, unde a avut însă parte și de o experiență mai puțin plăcută. Cristina Șișcanu a fost șicanată de un coș mare și dureros, care, potrivit propriilor spuse, nu se mai oprea din creștere.

 

„Să vă zic ce mi s-a întâmplat în vacanță. Efectiv, la un moment dat, a început să mi se umfle fruntea aici ca un cucui, zici că am dat cu capul de ceva și mi se umfla. Nu, era un coș, un coș dureros și din acela mare. Urât rău de tot. Ce să fac, nu aveam nimic la mine”, le-a mărturisit Cristina Șișcanu fanilor de pe Instagram.

 

Vedeta nu a apucat însă să și pozeze coșul, dar le-a descris celor care o urmăresc cu lux de amănunte ce a pățit: „Eu înainte să plec în vacanță tot aveam probleme cu tenul, începeau să-mi apară tot felul de prostioare pe față. Doamne, ce rău îmi pare că nu am făcut o poză. Era ceva îngrozitor. Era așa de umflat, pe o porțiune atât de mare. S-a întâmplat dintr-odată și a început să crească și nu se mai oprea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest