Ce a pățit Dorian Popa într-un restaurant din Turda

 

Nu face adesea postări în care să-și arate nemuțumirea sau să critice anumite lucruri, dar de data aceasta Dorian Popa nu s-a mai putut abține. Celebrul influencer s-a arătat enervat la culme de un incident care i s-a întâmplat într-un restaurant din Turda. Artistul a refuzat să mai mănânce în acea locație.

Toate păreau să-i meargă ca pe roate lui Dorian de Ziua Națională a României, dar lucrurile s-au schimbat odată cu vizita lui la restaurantul cu pricina. Influencerul a decis să sărbătorească într-un mod cât mai potrivit, astfel că a vizitat Salina Turda, un obiectiv turistic important din țara noastră.

După câteva plimbări prin împrejurimi, a venit și momentul să încerce preparatele tradiționale de la restaurantele din zonă, iar un prieten i-a recomandat unul anume. Fiind convins că va avea parte de o expeiență plăcută, potrivit recomandării, Dorian s-a lus în acea locație, dar a fost convins că trebuie să plece în doar câteva secunde.

După cum este deja cunoscut în comunitatea lui online, artistul este mare iubitor de animale și își ia cățelul, pe Cheluțu, peste tot cu el. Din păcate, prezența animalului nu a fost pe placul proprietarilor respectivului restaurant.

„Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la (...) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua” - nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât - direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”. Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele .... Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Daorian Popa, pe InstaStories.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest