Ce afacere a deschis Mihaela Cernea după divorțul de Costin Craioveanu

 

În excusivitate pentru Antena Stars, Mihaela Cernea a vorbit despre realizări pe care le are pe plan profesional după divorțul de Costin Craioveanu. Artista a reușit să își deschidă o sală de fitness, dar și două cluburi în București.

Mihaela Cernea a declarat că și-a deschis două cluburi în centrul vechi al Capitalei. Cântăreața a precizat că a făcut tot ceea ce i-a plăcut, adică s-a ocupat și încă se ocupă de sport și de muzică.

„Da, este tot în centrul vechi. Chiar astăzi este lansarea. Mi-a venit ideea, tot așa, sunt lucrurile care îmi plac mie. Mă refer la asta cu fitness-ul, cu sportul, cu clubăreala, cu muzica”, a mărturisit cântăreața.

Întrebată dacă se mai ocupă și de clubul de fitness, artista a spus că da, iar sala îi merge chiar foarte bine. Ea consideră că asta trebuie să facă în viață pentru a fi fericită, fic ceea ce îi place.

„Da, da, este aici în Cotroceni, merge foarte bine! Cred că așa trebuie să facem în viață, dacă nu ai curaj, nu faci prea multe, stai la căldurică, în plăpumioară”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest