Ce afaceri are Flavius Nedelea, noul iubit al Anamariei Prodan!

 

Flavius Nedelea este iubitul Anamariei Prodan și se ocupă de mai multe afaceri de succes. Are 42 de ani și este mai tânăr cu opt ani decât impresara. Cei doi își petrec mult timp împreună, făcând o echipă perfectă atât în plan personal, cât și în plan profesional. Au fost împreună în mai multe vacanțe, dar până acum au preferat să țină relația lor departe de ochii lumii.

Flavius Nedelea este originar din Tulcea și este proprietarul a două hoteluri în București. Unul dintre ele este o unitate hotelieră cu nouă camere în Centrul Vechi al orașului, despre care Nedelea a vorbit într-un interviu acordat în 2017 pentru wall-street.ro. „Vin turiști din toate colțurile lumii. Bucureștiul începe să funcționeze bine după 15 august. 15 august-30 noiembrie este perioada de vârf în București. (…) Din păcate foarte mulți turiști plătesc în București jumătate cât plătesc în alte capitale europene. Turiștii vin aici pentru că mâncarea și băutură sunt mai ieftine”, declara Nedelea în 2017, care estima atunci pentru businessul lui o cifră de afaceri de 200.000 de euro.

Totodată, Flavius Nedelea avea planuri pentru deschiderea unui al doilea hotel în București. Acesta urma să facă o investiție de 500.000 de euro într-un hotel de 22 de camere, inspirat de Palatul Peleș. Nedelea are în plan construirea unui complex de cinci stele în Delta Dunării.

Întrebat despre relația cu Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a preferat să nu vorbească despre viața sa personală, declarând că este o persoană discretă. În schimb, Anamaria Prodan a confirmat că cei doi sunt împreună și trăiesc o poveste de iubire frumoasă, fără a face prea multe dezvăluiri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest