Ce anunţ a făcut Maria Constantin despre nuntă: "Suntem foarte bine!"

 

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica, și își dorește să facă cel mai mare pas alături de alesul inimii ei. Ce detalii noi a oferit artista despre nuntă.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Maria Constantin a mărturisit că nu a stabilit până acum data nunții. Cu toate astea, artista a luat decizia ca marele eveniment să aibă loc în timpul săptămânii, mai ales pentru că își dorește ca mulți colegi de breaslă sa participe la o zi atât de importantă pentru ea.

Maria Constantin este atentă la toate detaliile când vine vorba de nuntă, iar bineînțeles că are grijă să facă în așa fel încât să se bucure din plin de cel mai important eveniment din viața ei.

„Suntem foarte bine, dar încă data nu o avem. Cert este faptul că nunta va fi în cursul săptămânii și asta se datorează faptului că noi pe weekend tot timpul suntem cu evenimente, fratele meu cântă deși el trebuie să aibă liber cumva și atunci m-am gândit că în cursul săptămânii ar fi cea mai bună variantă și bineînțeles pentru colegii care vor veni”, a mărturisit Maria Constantin, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest