Ce au decis magistrații în cazul lui Alex Bodi. Rămâne sau nu în continuare în arest la domiciliu/ VIDEO

 

Alex Bodi s-a prezentat din nou în fața magistraților de la Tribunalul din Craiova, unde a primit o nouă sentință! Ce au decis judecătorii? Rămâne sau nu în continuare în arest la domiciliu?

Alex Bodi a ajuns din nou în fața judecătorilor, după ce a fost acuzat de fapte penale, printre care amintim constituirea unui grup infracțional, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani. Potrivit spuselor avocatului lui Alex Bodi, la dosar au mai apărut noi probe care l-ar putea ajuta pe Alex Bodi.

”O solicitare de schimbare a măsurii cu o măsură mai ușoară, măsura de control judiciar pe care am formulat-o noi. Am venit cu o serie de argumente destul de ample, de jurisprundență, de situație concretă a domnului Bodi pe care le-am prezentat instanței de judecată și în egală măsură, Parchetul a solicitat să fie prelungit arestul prejudiciar în privința lui Alex Bodi, chestiune cu care apărarea nu a fost de acord, întru-cât am apreciat că este un interval de timp suficient pentru această măsură și că procesul penal se poate desfășura pentru aflarea adevărului și cu posibilitatea domnului Bodi de a-și continua viața în condiții normale”, a spus avocatul afaceristului.

Ce au decis magistrații în cazul lui Alex Bodi

După ce au așteptat câteva ore, Alex Bodi și avocatul său au aflat decizia judecătorilor! Afaceristul va rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu, potrivit hotărârii luate de magistrații Tribunalului din Craiova.

Alex Bodi va mai sta încă 30 de zile în vila sa din Tunari, alături de Daria Radionova, femeia pentru care a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest