Primele declarații ale lui Alex Bodi, după ce a stat în fața judecătorilor: „Trebuie să fiu încrezător”/ VIDEO

 

Alex Bodi a făcut primele declarații, după ce a stat în fața judecătorilor care urmează să decidă dacă fostul soț al Biancăi Drăgușanu va mai sta încă o lună în arest la domiciliu sau nu.

Alex Bodi a ajuns, din nou, în fața magistraților. Afaceristul este cercetat într-un dosar de proxenetism, trafic de carne vie și spălare de bani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat, din nou, la Tribunalul din Craiova pentru a afla dacă se va extinde arestul la domiciliu pentru încă 30 de zile sau nu.

Primele declarații ale lui Alex Bodi, după ce a stat în fața judecătorilor

Alex Bodi a avut o primă reacție, înainta ca judecătorii să se pronunțe! Chiar dacă situația în care se află nu este deloc una fericită, afaceristul s-a arătat optimism și încrezător că lucrurile vor intra pe făgaș normal și se vor rezolva.

„Așteptăm. Este în pronunțare până mai târziu, știe domnul avocat mai bine. Trebuie să fiu încrezător. Cum a spus și domnul avocat, am ajuns la un moment în care trebuie să schimbe puțin lucrurile în bine”, a spus Alex Bodi.

Mai mult de atât, potrivit spuselor avocatului său, a fost propusă o schimbare de solicitare a măsurii cu una mult mai ușoară, iar în cadrul procesului s-a intervenit cu o serie de argumente ample.

”O solicitare de schimbare a măsurii cu o măsură mai ușoară, măsura de control judiciar pe care am formulat-o noi. Am venit cu o serie de argumente destul de ample, de jurisprundență, de situație concretă a domnului Bodi pe care le-am prezentat instanței de judecată și în egală măsură, Parchetul a solicitat să fie prelungit arestul prejudiciar în privința lui Alex Bodi, chestiune cu care apărarea nu a fost de acord, întru-cât am apreciat că este un interval de timp suficient pentru această măsură și că procesul penal se poate desfășura pentru aflarea adevărului și cu posibilitatea domnului Bodi de a-și continua viața în condiții normale”, a spus avocatul afaceristului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest