Alex Bodi, primele declarații despre războiul cu mama fetiței lui: „Lucrurile s-au schimbat. Îmi fac datoria de tată”/ VIDEO

 

Răsturnare de situaţie în cazul procesului dintre Alex Bodi şi fosta lui soţie! Afaceristul a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Spynews.ro, după ce s-a scris că vrea să ii ia copilul fostei soții cu orice preț, după ce aceasta ar fi martora cheie în dosarul DIICOT în care este cercetat!

Recent, în presă s-a vehiculat că Alex Bodi este mai decis ca niciodată să obțină custodia totală a fiicei pe care o are cu Iulia Sălăgean, iar asta după ce a aflat că blondina este martor cheie în dosarul DIICOT în care este implicat. Afaceristul a depus o cerere la Judecătoria Mediaș, prin care a solicitat ca domiciliul celei mici să fie stabilit la vila sa din Tunari și să fie lăsată în custodia lui.  

Alex Bodi, primele declarații despre războiul cu mama fetiței lui

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că nu există niciun război declarat între el și Iulia Sălăgean, iar demersurile pe care le-a făcut pentru a obține custodia fiicei sale au venit în urma faptului că Iulia nu a mai respectat condițiile stabilite de comun acord în trecut.

”Nu există niciun război declarat. Eu nu am de ce să fiu supărat de poziția ei în dosar pentru că ea nu mi-a făcut nicio plângere și a fost citată că martoră! Eu nu vreau să-i iau niciun copil, doar că acum doi ani s-au stabilit niște condiții, iar acum că Iulia s-a mutat la București lucrurile s-au schimbat!Ea avea ca și domiciliu un apartament de al meu la Mediaș, iar acum ea stă în București și și-a schimbat de două ori apartamentul, dorința mea e să fie un domiciliu stabil pentru fată, custodia să rămână comună și să ne fie toți termenii cât de clari și transparenți, ca să nu existe interpretări greșite.", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Alex Bodi a explicat că Iulia Sălăgean va fi întotdeauna o persoană specială pentru el, dat fiind că este mama fiicei sale și chiar dacă au existat anumite neînțelegeri între ei, atât ea, cât și el, si-au dorit să treacă peste ele de dragul copilei lor.

”Eu nu vorbesc cu Iulia pentru că ne este interzis de procurori, dar nici nu există un război între noi. Eu o respect, e mama fetei mele și în continuare îmi fac datoria de tată și plătesc pensie fetiței, iar Iulia nu mi-a interzis să-mi văd fata sau să mi-o dea, chiar dacă au existat niște neînțelegeri, ține legătura cu finii mei, iar ei îmi aduc fetița!”, a mai spus Alex Bodi pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest