Alex Bodi o reneagă pe Bianca Drăgușanu, după ce i-a întors spatele când i-a fost cel mai greu: „Să își vadă de viața ei”/ VIDEO

 

Cine ar fi crezut că relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu va avea un asemenea final? Chiar dacă povestea lor de dragoste a fost una extrem de controversată, cei doi întotdeauna reușeau să treacă peste obstacolele care li se puneau în cale și să revină unul în brațele celuilalt. Iată că acum nici nu se mai pune problema de a ajunge la sentimente mai bune, iar drept dovadă stau declarațiile afaceristului în care o reneagă total pe fosta parteneră de viață!

La scurt timp după ce s-au despărțit, Alex Bodi a intrat în pușcărie, fiind suspect într-un dosar de proxenetism, în timp ce Bianca Drăgușanu îsi făcea viața ba prin Turcia, ba prin Dubai. În aceeași perioadă, afaceristul confirmase relația cu Daria Radionova, dar faptul că blondina „fraterniza” cu milionarul turc care s-a declarat dușmanul lui Bodi, l-a facut pe acesta să se simtă trădat.

Ulterior, Drăgușanca a încheiat socotelile cu milionarul turc și a apărut in compania lui Gabi Bădălău, cu care formează un cuplu asumat, după ce au fost surprinși petrecând împreună noaptea dintre ani.  

Alex Bodi o reneagă pe Bianca Drăgușanu

Și chiar dacă povestea lor de dragoste s-a risipit, Alex Bodi aștepta de la Bianca Drăgușanu să îi fie alături atunci când a fost încarcerat. Lucru care nu s-a întâmplat și care l-a dezamăgit profund, făcându-l să nu își mai dorească nicio asociere a numelui său cu al ei.

Mai mult decât atât, după ce blondina a fost amenințată telefonic de trei indivizi, multă lume a crezut că este vorba de vreo răzbunare de-a afaceristului pentru momentele de singurătate, însă în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, acesta i-a asigurat pe cei care urmăresc drama că nu se pune problema de așa ceva și că o reneagă total pe Drăgușanca.

„Am eliminat-o complet din viața mea pe Bianca. O reneg. Amenințările primite de Bianca nu au nicio legătură cu mine. Este complet eronat acest gând. Ce cauți în viață, aia găsești. Dacă pentru alții căsătoria nu este o prioritate, pentru mine este! (...) Am îngropat relația mea cu ea. Nu mai vreau să fiu asociat! Fiecare să își vadă de viața lui.”, a spus Alex Bodi, exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest